ВЕРТИКАЛНИ ТЕКСТИЛНИ И АЛУМИНИЕВИ ЩОРИ

Нови измерения на стила…

Стил с алуминии или текстил!

 

Вертикалните алуминиеви щори ще внесат разнообразие в интериора на дома или офиса ви и ще му придадат специфичен облик, благодарение на цветовете, от които може да избирате. Лентите от висококачествена алуминиева сплав стандартно са с ширина от 89 мм.

Вертикалните текстилни щори са практичният и стилен съвременен отговор на завесите. И както повелява законът на модерния дом или офис – контролът, издръжливостта и качеството са от изключително значение. Богатата гама цветове и текстил, избора между две стандартни ширини 89мм и 127 мм ще ви провокира да вложите сърце и душа в избора на този неизменен елемент от интериора.

За по-голямо удобство при употрбата на вертикални щори, механизмът за управление на щорите може да се монтира вляво или вдясно, а за да отговорят на всички изисквания, лентите могат се събират вляво, вдясно, в двата края или в средата.

Сега стилът е във ваши ръце!

Предимства: богата цветова гама; разнообразни материали, в зависимост от желаното затъмнение; специално обработен текстил, който не задържа прах и миризми.

Подходящи за: витрини и прозорци, плъзгащи се врати.