ПЛИСЕ ЩОРИ И ДУЕТ ЩОРИ

Чарът на романтизма…

На един прозорец разстояние!

 

Когато говорим за видимост, не можем да пропуснем и външния вид на всеки детайл от дома или офиса си. Плисе щорите съчетават както класически романтични черти, така и желанието за по-разчупена визия на щорите, отдавна превърнали се във важен аксесоар и значима част от интериора. Далеч от строгите прави линии на класическите щори, плисе щорите успяват да комбинират две коренно различни усещания – за познатото и различното. Лесният им монтаж, в съчетание с атрактивните цветове и материи ги прави предпочитан избор за завършването на домашния интериор.

При тези щори красотата не е за сметка на функционалността или здравето на обитателите на помещенията, тъй като за направата им внимателно са подбрани антистатични материали и текстилни промазки.

Дует щорите са поредната разновидност на плисе щорите, като отлично удвояват всички най-добри характеристики на плисе щорите. На вас оставяме трудния избор между многото качествени платове с перлено или UV покритие, които да изберете така, че да създадете уюта, който всеки търси в дома си.

Предимства: богата гама от платове и текстури; термоизолиращи; антистатични повърхности.

Подходящи за: вътрешно засенчване на всякакви видове прозорци – триъгълни, арки, под наклон, капандури и много други.