РУЛО ЩОРИ И ЩОРИ ДЕН И НОЩ

Свежият гардероб на дома ви…

Всеки ден и всяка нощ!

 

Познатите от близкото минало руло щори днес са по-цветни и стилни от всякога. Ако желаете да промените интериора си, просто изберете от десетките налични цветове и вълнуващи десени. Макар и с риск да се затрудните от богатия избор на модели, несъмнено ще освежите гардероба на дома си. Руло щорите са съобразени с множеството изисквания на клиентите през годините и днес се предлагат в прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни десени. Руло щорите са еднакво изкушаващи както в класическия си вариант, така и в модела, специално създаден за PVC и алуминиева дограма. Регулират се изключително лесно, без да е необходимо каквото и да е застопоряване.

Като част от групата на руло щорите, тук ще намерите и модела Ден и нощ, който умело комбинира два различни модела тъкани с различна светлопропускливост, което със сигурност ще освежи визията на дома ви и ще ви даде възможност да играете с променящата се светлина, която влиза през прозореца.  Съчетаващ предимствата на класическите руло щори, но с иновативен дизайн – серията Ден и нощ. Най-доброто от двата свята, при това – на територията на собствения ви дом.

Предимства: функционалност; компактност; лесно почистване на платната; антистатична повърхност която не задържа прах; богат избор; достъпна цена; лесно комбиниране със завеси.

Подходящи за: жилищни помещения; офисни сгради и т.н.