fbpx НАЧАЛО » Венециански щори – Бизнес сграда гр. Дупница

Венециански щори – Бизнес сграда гр. Дупница

Външните венециански щори винаги са били един от най-популярните начини за намаляване на излишните слънчеви лъчи в стаята. Регулирането на проникването на светлина чрез накланяне на ламелите ви позволява да регулирате не само интензивността на светлината, но и да намалите видимостта в стаята дори при интензивна слънчева светлина.

Използването на венециански щори за прозорци като защита срещу прегряване на помещенията позволява да се подобри топлинният комфорт в горещите дни и да се спести много енергия, използвана за климатизиране на помещенията. През зимата, когато искаме да задържим колкото се може повече топлина в помещението, външните венециански щори ни дават допълнителна изолация.

Тук наблюдаваме външни венециански щори или наричани още външни ламелни щори, монтаж на бизнес сграда с абстрактни форми. Монтажът на венецианските щори на тази сграда е нестандартно изпълнение върху стъклена фасада. Монтажът на външните венециански щори е с автоматика и допълнителен сензор вятър / слънце.