fbpx НАЧАЛО » ВЪТРЕШНИ ЩОРИ

ВЪТРЕШНИ ЩОРИ

Защо да не живеем със стил? Подобрете дизайна на вашия интериор с избора на стилен модел вътрешни щори. Те са един от най-широко използваните начини за засенчване на помещенията, поради което се превърнаха в акцент върху интериорния дизайн.

ламелни алуминиеви щори

Венециански щори

Вдъхновете се от удовлетворението на другите!

щора роло

Роло щори

Удобен контрол на дневната светлина в помещението.

ден и нощ щори

Щори Ден и Нощ

Най-продаваните вътрешни щори.

щори вертикални от плат

Вертикални щори

Отличен контрол на светлината за големи прозорци.

плисе щори

Плисе щори

Щори, които не всеки има!

дървени щори

Дървени щори

Харесвате ли контакта с природата?

японска стена щори

Японски щори

Оригиналност във всяка стая.

римски щори

Римски щори

Декоративните вътрешни щори!

пердета щори

Перде щора

2 в 1, елегантните перде щори.


Съвременните модерни вътрешни щори изпълняват полезна функция и в същото време са много луксозен аксесоар за вашия интериор. Вътрешните щори, изработени по поръчка, са достъпни за всеки. Те имат дълъг експлоатационен живот и изискват минимални грижи. Можете да избирате от редица цветове и текстури. Лесни за съчетаване с аксесоарите в стаята или цвета на дограмата.

Венециански щори

Поемете контрола над слънчевите лъчи у дома с помощта на хоризонталните алуминиеви вътрешни щори. С тях можете не само лесно да регулирате количеството светлина, влизащо в стаите, като в същото време получавате много уединение. Те привличат своята достъпност и лесна поддръжка. Могат да се използват в еднофамилни къщи, апартаменти, офиси, банки, училища, производствени халета, но и в ресторанти.

Роло щори

Вътрешните ролетни щори (роло, руло) все още са едни от най-популярните засенчващи елементи, които се предлагат в различни дизайни. Най-често се управляват чрез верига отстрани на щората, друг начин може да бъде управление с помощта на ел. мотор. Предлагат се с богата гама от платове и цветове.

Вътрешни щори Ден и Нощ

Щорите Ден и Нощ използват много специална тъкан на райета, при която се редуват плътна и прозрачна лента. С движението на плата, нагоре/надолу разбира се, в различните позиции се получават интересни вариации, благодарение на които можете непрекъснато да регулирате преминаването на светлината в стаята.

Вътрешни вертикални щори

Вертикалните щори остават силно предпочитан модел, особено за големи витринни прозорци. Също така те могат успешно да се използват и при наклонени, триъгълни или полукръгли прозорци. Управлението е възможно с помощта на верига и връв. Платовете имат не само различни цветове и шарки, но и особени свойства, т.е. различна пропускливост или отразяваща способност.

Плисе щори

Плисираните щори са изработени от специално модифициран (плисиран) плат. В допълнение към обичайните приложения на останалите видове вътрешни щори за прозорци, плисетата могат да се използват върху различни кръгли, триъгълни, капандури и покривни прозорци. Могат да ви помогнат да завършите интериора в класически стил и разбира се могат да се използват и в модерен интериор.

Вътрешни дървени щори

Хоризонталните дървени щори могат да се монтират универсално върху дограмата и, разбира се, на стената и тавана. Използването на дървени щори е много разнообразно поради гъвкавостта на монтажа и отличителния външен вид, но също така има своите ограничения, за които винаги трябва да се консултирате с доставчика.

Японски щори

Японските стени представляват много модерно решение за засенчване на по-големи прозоречни площи или могат успешно да се използват като интересен и достъпен елемент за преграждане на помещение. Японската стена се състои от алуминиева шина с множество канали (доставяме максимум три канала), плъзгаща се релса и самия плат с тежести.

Римски щори

За разлика от класическите щори, римската щора елегантно се надипля до определената позиция и по този начин се различава от конвенционалните щори от плат. Римските щори оригинално завършват интериора на вашия дом.

Перде щори

Уникалната комбинация прави тези вътрешни щори-перде наистина желани. Те приличат на стилна завеса, която има улеснено управление и Ден & Нощ ефект. Наричани още „щори от тюл“ или „вертикални щори Ден и Нощ“, тези щори ви дават всичко от двата свята – пердета и щори.


 външни ролетни щори • външни ламелни щори  •  комарници • охранителни ролетки