fbpx НАЧАЛО » ЗА НАС

ЗА НАС

Признанието е това, което ни прави силни!

Първото нещо, което искаме да Ви кажем, е да ви благодарм, че сте тук! Всеки бизнес е за пари, но нашият бизнес е и за хора. Ние не обръщаме внимание на броя поръчки като мярка за успех. Ние гледаме на всеки от вас като на възможност да повлияем положително на живота му. Това може да звучи преувеличено за въздействието на една щора, охранителна ролетка или сенник, но в живота на всеки човек има различни приоритети.

Ние сме екип от професионалисти с над 15 годишен опит в различни европейски фирми производители на щори, тенти, метални конструкции, гаражни врати и охранителни ролетки. Основахме фирма Съни Блинд ЕООД, за да подобрим качеството на продукта и повишим удовлетвореността от услугите които предлагаме на Вас Клиентът!

Кое е важно?

Когато става въпрос за уюта на дома или офиса, е важно да намерите партньор, който няма да ви разкаже колко много неща е постигнал, а ще ви изслуша и ще се съобрази с вас. И ако имате нужда, ще ви посъветва адекватно кои щори, врати, мрежи, сенници е най-удачно да изберете да изберете за своето помещение.

Ние предоставяме най-добрите продукти и услуги на тези, които наричаме наши Клиенти. Това означава, че ние обслужваме нашите клиенти с инструменти, продукти и услуги, които не могат да бъдат купени никъде другаде на всяка цена. Това е внимание към детайлите, които разделят обикновен търговец от този който ще обърне специално внимание. Най-добрите ни предимства са отношенията, които имаме с много от Вас, и можем да направим това само защото Съни Блинд е изключителна фирма.

Единственият критерий тук е личното ви желание и специфичното излъчване на мястото, в което живеете и работите, за да го превърнем заедно в дом. Вашият жилищен или… работен дом. Най-добрият, който сте имали досега.

Защото удовлетвореността на клиента е важна за нас!

Добре дошли при нас!


Финансиране от ЕС

Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19
proekt 50 000

СЪНИ БЛИНД ЕООД започна изпълнение на проект по процедура BG-RRP-3.005 “Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “

В началото на месец Юни 2023 г. СЪНИ БЛИНД ЕООД подписа договор за безвъзмездна финансова помощ, финансиран от Национален план за възстановяване и устойчивост, чрез Механизма за възстановяване и устойчивост.

В проекта е предвидено закупуване на система за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM система), която да допринесе за допълнителна цифровизация на процесите в СЪНИ БЛИНД ЕООД.

Периодът на изпълнение на проекта е 12 месеца.

Проектът е на стойност 20 000,00 лв., които са изцяло финансирани от Националния план за възстановяване и устойчивост.


външни ролетни щоривъншни ламелни щорищори ден и нощперде щориперголикомарници за врати и прозорциохранителни ролетки ветроупорни завеси