fbpx НАЧАЛО » Интегрирани венециански щори пред изолация

Интегрирани венециански щори пред изолация

Слънцето е източникът на живот, но понякога се превръща в елемент, създаващ голям дискомфорт. Преминаването на слънчевите лъчи през стъклото може да повиши температурата в помещението до дискомфортни граници.

Външните щори са идеално устройство за ограничаване на слънчевата светлина, проникваща в стаята.

Съвременните щори са многофункционални и естетични слънцезащитни системи. В зависимост от дизайна и материала те могат да изпълнят цяла гама от полезни функции.

венециански щори

Именно такъв иновативен моел щори е използван и в този комплекс в Царско село. Тук интересното е, че външните венециански щори са заложени в проекта на изграждане на комплекса. Монтираните щори са пред изолацията и зад декоративни кутии от HPL плоскости и камък. Избора на външни венециански щори система C_80, позволява прецизен контрол на светлината в помещението.

Използвана е и екстрата – автоматизация / моторизация на щорите с мотори Somfy, което допринася за комфортното усещане вътре в помещението. Технологията на Somfy е на много високо ниво и позволява с едно дистанционно да се управляват няколко щори или група от щори. С инсталацията на допълнително устройство, ще имаме възможност да управляваме щорите дори от собствения си смартфон, като това превръща жилището ви в “умен дом“.

Щори София