fbpx НАЧАЛО » Монтаж на тенти на тераса

Монтаж на тенти на тераса

За да направите терасата си уютна и защитена от горещото слънце, един от най-добрите начини е монтажа на тенти за тераса. Хубаво е, когато грее слънце, но прекомерната слънчева светлина прави невъзможно да седите спокойно на балкона или терасата.

Засенчването не е необходимо, когато терасата или балконът са със северно изложение.

От своя страна е трудно да си представим липсата на каквато и да е защита срещу слънцето от юг и запад.

Жежките слънчеви лъчи на практика ще направят невъзможно да седите на балкона.

Нещо повече, дори стаите, които са непосредствено до балкона или терасата, могат да станат изключително горещи, освен ако не се погрижите за подходящото засенчване.

За терасата понякога се прави постоянен навес, но елегантните тенти на терасата също имат все повече поддръжници.

Този изключително впечатляващ елемент не само ще ви позволи леко да понижите температурата в стаята, съседна на балкона или терасата, но и правилно подбран ще украси фасадата.

Ето защо трябва да помислите за монтиране на тенти за тераса – това е ефективна защита срещу топлина. В същото време тента за тераса може да бъде интересен декоративен елемент. По този начин е лесно да се регулира степента на засенчване спрямо текущите нужди.

В случая са монтирани 2 броя тенти тип „моноблок“ с чупещи рамена. Конструкцията е алуминиева, а текстила е Sattler – един от лидерите в областта на платовете за сенници, брезенти и технически текстил, както и за иновативни решения в областта на текстилната архитектура.