fbpx

ВЕТРОУПОРНИ ЗАВЕСИ

ветроупорни завеси

Време навън с ветроупорни завеси! 

Без значение от времето…

Когато искате да прекарате време навън, но климатичните условия не ви позволяват, ветроупорните завеси са вашето решение. Те осигуряват защита от вятър, дъжд и влага. Затворете своята тераса, барбекю, зимна градина и т.н с ветроупорна завеса и проблемът е решен.

Ветроупорните завеси наричани просто кристали се изработват от прозрачно PVC ( т.нар. „кристал“) с дебелина 0,6мм. PVC материалът е по-устойчив на светлина и UV.

Предимства: устойчиви материали; лесна употреба

Подходящи за: затваряне на пространства с цел защита от вятър и студ – тераси, барбекю, летни градини и т.н


Ветроупорни завеси

Ветроупорни завеси изработени от кристален винил

Изработват се от прозрачен винил кристал, с дебелина 0.60мм или. За по-голяма здравина и подобряване на устойчивостта периферията се обкантва с плътно PVC в цвят по Ваш избор. Изработката на ветроупорните завеси е по снети размери и се предлагат в три варианта:
Ветроупорна завеса - статична
статична ветроупорна завеса
  • Изработката на статична ветроупорна завеса е с максимални размери до 400х300 см. В горната част на завесата има алуминиев профил 20х20мм, а в долната част алуминиева тръба ф20. Захващането по вертикалната част е с капси и копчета.

Ветроупорна завеса с механизъм
ветроупорна завеса с механизъм
  • Ветроупорна завеса с механизъм - максимални размери на изработка до 400х300 см. Завесата включва вал, конзоли, редуктор с манивела и куки.

Ветроупорни завеси с алуминиеви кутии и водачи
ветроупорна завеса с кутия и водачипрозрачни-завеси
  • Ветроупорни завеси с алуминиеви кутии и водачи - максимални размери 400х300 см. Осигуряват плътно затваряне на помещенията до 98%. Задвижването става ръчно с манивела или автоматизирано с ел.мотор, управлява се с бутон на стената или с дистанционно.
Ветроупорни завеси - галерия
Запитване за ветроупорни завеси
Съгласно Декларацията за поверителност и Политиката за „бисквитките"" и други подобни технологии.

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И РАЗМЕРИ ЗА ВЕТРОУПОРНИ ЗАВЕСИ


Търсене

Facebook