ВЕТРОУПОРНИ ЗАВЕСИ

ветрозащитни-завеси

Време навън с ветроупорни завеси! 

Без значение от времето…

Когато искате да прекарате време навън, но климатичните условия не ви позволяват, ветроупорните завеси са вашето решение, те осигуряват защита от вятър, дъжд и влага. Затворете своята тераса, барбекю, зимна градина и т.н с ветроупорна завеса и проблемът е решен. Ветроупорните завеси се изработват от прозрачно PVC ( т.нар. „кристал“) с дебелина 0,6мм и 0,8мм. PVC материалът е по-устойчив на светлина и UV.

Предимства: устойчиви материали; лесна употреба

Подходящи за: затваряне на пространства с цел защита от вятър и студ-тераси, барбекю и т.н


Ветроупорни завеси

Ветроупорни завеси изработени от кристален винил

Изработват се от прозрачен винил кристал, с дебелина 0.60мм или 0.80мм. За по голяма здравина и подобряване на устойчивостта периферията се обкантва с плътно PVC в цвят по Ваш избор. Изработката на ветроупорните завеси е по снети размери и се предлагат в три варианта:
  • Ветроупорна завеса - статична

статична ветроупорна завеса
  • Изработката на статична ветроупорна завеса е с максимални размери до 400х300 см. В горната част на завесата има алуминиев профил 20х20мм, а в долната част алуминиева тръба ф20. Захващането по вертикалната част е с капси и копчета.

  • Ветроупорна завеса с механизъм

ветроупорна завеса с механизъм
  • Ветроупорна завеса с механизъм - максимални размери на изработка до 400х300 см. Завесата включва вал, конзоли, редуктор с манивела и куки.

  • Ветроупорни завеси с алуминиеви кутии и водачи

ветроупорна завеса с кутия и водачи
  • Ветроупорни завеси с алуминиеви кутии и водачи - максимални размери 400х300 см. Осигуряват херметическо затваряне на помещенията до 98%. Задвижването става ръчно с манивела или автоматизирано с ел.мотор, управлява се с бутон на стената или с дистанционно.

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И РАЗМЕРИ ЗА ВЕТРОУПОРНИ ЗАВЕСИ

 


Търсене

Facebook