fbpx НАЧАЛО » ДРУГИ » ВРАТИ ХАРМОНИКА
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ! ФИРМА СЪНИ БЛИНД ЩЕ БЪДЕ В ЛЕТЕН ОТПУСК ОТ 27.07. ДО 11.08.2024 Г ВКЛЮЧИТЕЛНО. ОЧАКВАМЕ ВИ ОТНОВО НА 12.08.2024 Г ВЕСЕЛО ЛЯТО!

ВРАТИ ХАРМОНИКА

Разгърни потенциала на пространството с врата хармоника!

Съвременният дом и офис имат няколко основни характеристики – най-важните от тях са отвореното пространство и гъвкавите интериорни решения. Вратите хармоника осигуряват лесно и бързо разпределение на помещението, като дават възможност да оставите личният си почерк в оформянето на пространството и адаптирането му според персоналните ви нужди.

Вратите хармоника дават възможност за оформянето на различни кътове в дома или офиса, които лесно могат да станат част от общото помещение. Висококачествените PVC материали за изработка на вратите хармоника освен устойчиви, са и изключително лесни за почистване, което ги прави любим елемент от домашния или офисния интериор. Вратите хармоника се предлагат с различни варианти на затваряне – олекотена ръкохватка или семпла брава.

Използването на вратите хармоника е лесно и практично

 Предимства: изработват се по индивидуални размери и дизайн; възможност за добавяне на декоративни елементи – прозорци, ключалки; лесно и гъвкаво оформяне на пространството; качествен и лесен за поддръжка PVC материал в различни цветове.

 Подходящи за: комбинирани помещения с всякакви интериорни решения; обособяване на кътове; лесно превръщане на помещението в широка обща част.

Цените се актуализират!

Други Продукти