pergola

Комфорт на открито!

Прави, под наклон, дъгообразни или с формата на арка.

Дългият ден на открито е истински празник, когато участват всичките ви сетива, а предпоставка за това са стилните перголи. Те са здрави и покриват наистина големи площи, издържайки на дъжд и вятър. Конструкцията им е направена от алуминиеви профили и свързващи елементи от неръждаема стомана.Отворени или затворени, перголите придават неподправен чар на всяко едно открито място. Перголата може да се отвори във всяко едно междинно положение, превръщайки се в класическа римска пергола, като по този начин въздухът под нея се вентилира, докато вие се наслаждавате на шарената сянка.Перголите не пропускат вода, а към тях може да се монтират и прозрачни ветрозащити, за да увеличите оптически границите на уюта си през всеки един сезон.

Пергола с алуминиева конструкция от профили 90*50, бял цвят, управление с въже.

Особености: мин. размери  200cm/100cm, макс. размери  700cm/700cm

Платове: Акрил

Опция: Автоматизиране с електроника на Somfy


Пергола

Автоматиката на Somfy за тента чупещо рамо - конзолен, отговаря на всички Европейски стандарти за качество и сигурност. Преди да бъдат инсталирани, продуктите на Somfy се тестват още при производството. Проектирани и изпитани, те издържат няколко хиляди работни цикъла дори при тежки климатични условия.
мотор за тента
Туболарните мотори, които се използват за тенти са няколко вида:

SUNEA io

ALTUS 50 RTS

LT 50 CSI

LT 50 CSI RTS


Те се различават по технология, цена, начин на монтаж. Туболарния мотор на Somfy гарантира тиха и гладка работа, може да се командва от специален бутон закрепен на стената, с дистанционно или от съответната автоматика като екстра (сензори за слънце, температура и таймери).
Туболарния мотор за тента - пергола идва с 5 години гаранция от Somfy.
Цените се актуализират!  Моля, оставете запитване за Вашата лична оферта.


Търсене

Facebook