БАЛКОНСКИ СЕННИК

Сенник за тераса

Сенникът за Вашата тераса!

Удобство на разумна цена.

Търсите ли тента за вашата тераса?

Тентата/сенник за тераса определено е избор, за който трябва да помислите, а под него ще намерите всички причини, които да го оправдават.

Подходът през летните месеци и желанието да се насладите на кафе на балкона няма да закъснее. Няма да имате нужда от нищо повече освен удобен стол и сянка. За да сте сигурни, че всичко ще е налице, погрижете се още сега. Тентите защитават жилището както от силните слънчеви лъчи, така и от високата температура.

Този сенник, както подсказва и името му, се монтира на балкони, като за целта е нужно отгоре да има плоча. Тръбните рамене, по които се движи плата са неподвижни.

Балконският сенник е с  алуминиева конструкция. Водачите са с дължина 200см, а изнасянето на сенника пред балкона е 70см. Необходим минимален наклон – 15 градуса. Боядисване в цвят от каталога на RAL- като PVC частите остават в стандартен цвят. Управление с манивела.

Платове:  Акрил

Опция:Автоматизирани с електроника на Somfyкуките се освобождават ръчно.


Балконски сенник

Балконски сенник със стационарни тръбни рамена. Движение на плата от собствената си тежест с помощта на ролки. Механизмът на сенника е с висока трайност и качествена изработка, за да се постигне безупречно разтягане на плата, тиха работа, издържливост на големи натоварвания, и да не изисква специална механична поддръжка.
сенник за тераса
 1. Конзола
 2. Ос
 3. Фиксираща планка
 4. Редуктор
 5. Тръбно рамо
 6. Декоративна тапа
 7. Тръба с тежест - помага за движението на плата
 8. Стандартна издаденост на рамо

Балконски сенник - Галерия
Цените се актуализират!  Моля, оставете запитване за Вашата лична оферта.
Запитване за балконски сенник


 Ползи

 • Бюджетно решение – поради опростения механизъм и лесен монтаж.
 • Тенти с висока издържливост
 • Фиксиран монтаж – дълъг експлоатационен живот

Търсене

Facebook