БАЛКОНСКИ СЕННИК

балконски сенник

Балконски сенник – Сенникът за Вашата тераса!

Удобство на разумна цена.

Търсите ли тента за вашата тераса?

Балконски сенник е най-бюджетното решение.

Тента или сенник за тераса определено е избор, за който трябва да помислите, а под него ще намерите всички причини, които да го оправдават.

Подходът през летните месеци и желанието да се насладите на кафе на балкона няма да закъснее. Няма да имате нужда от нищо повече освен удобен стол и сянка. За да сте сигурни, че всичко ще е налице, погрижете се още сега и се защитете от горещите слънчеви лъчи с балконски сенник. Тентите защитават жилището както от силните слънчеви лъчи, така и от високата температура.

Балконски сенник, както подсказва и името му, се монтира на балкони, като за целта е нужно отгоре да има плоча. Тръбните рамене, по които се движи плата са неподвижни, именно това го различава от останалите видове и модели сенници и тенти предлагани на пазара.

Балконският сенник е с  алуминиева конструкция. Водачите са с дължина 200см, а изнасянето на сенника пред балкона е 70см. Необходим минимален наклон – 15 градуса. Боядисване в цвят от каталога на RAL- като PVC частите остават в стандартен цвят. Управление с манивела.

Платове:  100% Акрил

Опция: Автоматизирани с електроника на Somfyкуките се освобождават ръчно.


 • Балконски сенник със стационарни тръбни рамена.
 • Движение на плата от собствената си тежест с помощта на ролки.

Механизмът на балконски сенник е с висока трайност и качествена изработка, за да се постигне безупречно разтягане на плата, тиха работа, издържливост на големи натоварвания, и да не изисква специална механична поддръжка.


сенник за тераса

 1. Конзола
 2. Ос
 3. Фиксираща планка
 4. Редуктор
 5. Тръбно рамо
 6. Декоративна тапа
 7. Тръба с тежест - помага за движението на плата
 8. Стандартна издаденост на рамо

Балконски сенник - Галерия

Балконски сенник цветове


*Моля имайте предвид, че цветовете на тентите могат да се различават от действителните. Всяка разлика в нюанса не представлява основание за оплакване.

Балконски сенник цени


Балконски сенник - Цени.pdf

Балконски сенник цветове


 Ползи

 • Бюджетно решение – поради опростения механизъм и лесен монтаж.
 • Тенти с висока издържливост
 • Фиксиран монтаж – дълъг експлоатационен живот