fbpx
Пергола тента

Тента Пергола – комфорт на открито!

Прави, под наклон, дъгообразни или с формата на арка перголи

Дългият ден на открито е истински празник, когато участват всичките ви сетива. А предпоставка за това са стилните перголи. Те са най-здравите сенници, които се произвеждат и покриват наистина големи площи, издържайки на сняг, дъжи и вятър.

Конструкцията им е направена от алуминиеви профили и свързващи елементи от неръждаема стомана. Отворени или затворени, перголите придават неподправен чар на всяко едно открито място. Без значение дали на тераса на къща, зимна градина, гараж или друго пространство, затворената пергола ще ви гарантира здрав покрив.

Перголата може да се отвори във всяко едно междинно положение, превръщайки се в класическа римска пергола, като по този начин въздухът под нея се вентилира, докато вие се наслаждавате на шарената сянка. Перголите не пропускат вода, а към тях може да се монтират и ветроупорни завеси – кристали, за да увеличите оптически границите на уюта си през всеки един сезон.

Пергола с алуминиева конструкция от профили 90*50, бял цвят, управление с въже.

Особености: мин. размери  200cm/100cm, макс. размери  700cm/700cm

Платове: Акрил

Опция: Автоматизиране с електроника на Somfy


Пергола

Автоматиката за тента пергола

Автоматиката на Somfy за тента чупещо рамо - конзолен, отговаря на всички Европейски стандарти за качество и сигурност. Преди да бъдат инсталирани, продуктите на Somfy се тестват още при производството. Проектирани и изпитани, те издържат няколко хиляди работни цикъла дори при тежки климатични условия.
автоматична тента
Туболарните мотори, които се използват за тенти са няколко вида:

SUNEA io

ALTUS 50 RTS

LT 50 CSI

LT 50 CSI RTS


Те се различават по технология, цена, начин на монтаж. Туболарния мотор на Somfy гарантира тиха и гладка работа, може да се командва от специален бутон закрепен на стената, с дистанционно или от съответната автоматика като екстра (сензори за слънце, температура и таймери).
Туболарния мотор за тента - пергола идва с 5 години гаранция от Somfy.
Тента Пергола - Галерия
Цените се актуализират!  Моля, оставете запитване за Вашата лична оферта.
Запитване за тента тип пергола
Съгласно Декларацията за поверителност и Политиката за „бисквитките"" и други подобни технологии.


Търсене

Facebook