fbpx НАЧАЛО » ДРУГИ » СЕННИЦИ » ПЕРГОЛИ
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ! ФИРМА СЪНИ БЛИНД ЩЕ БЪДЕ В ЛЕТЕН ОТПУСК ОТ 27.07. ДО 11.08.2024 Г ВКЛЮЧИТЕЛНО. ОЧАКВАМЕ ВИ ОТНОВО НА 12.08.2024 Г ВЕСЕЛО ЛЯТО!

ПЕРГОЛИ

Прави перголи или под наклон

Името на популярните днес алуминиеви перголи (пергола) идва от латинския език („Pergula“) и означава навес или пристройка. Те са градински елемент, проста конструкция или арка.

Дългият ден на открито е истински празник, когато участват всичките ви сетива. А предпоставка за това са стилните алуминиеви конструкции. Те са най-здравите сенници или навеси, които се произвеждат и покриват наистина големи площи, издържайки на сняг, дъжи и вятър.

алуминиеви перголи

Благодарение на тях, Вие получавате допълнително пространство, достъпно за Вас и Вашите гости през цялата година.

Конструкцията е направена от алуминиеви профили и свързващи елементи от неръждаема стомана. Отворени или затворени, тези алуминиеви конструкции придават неподправен чар на всяко едно открито място.

Затворените биоклиматични перголи за тераси, зимни градини, заведения или друго пространство ще ви гарантират здрав покрив над главата.

Различните модели могат да се отворят във всяко едно междинно положение, като по този начин въздухът под нея се вентилира, докато вие се наслаждавате на шарената сянка.

Те не пропускат вода, а към тях може да се монтират и ветроупорни завеси – кристали, за да увеличите оптически границите на уюта си през всеки един сезон.

Предлаганите от Съни Блинд биоклиматични алуминиеви перголи са луксозен продукт, който се откроява с уникалния си дизайн и внимание към естетичния завършек.

Комфорт на открито!

Предимства: Устойчиви на всякакви климатични условия, здрава алуминиева конструкция, повишава престижа на обекта, кратки срокове за изработка и монтаж.

Подходящи за: Ресторанти, заведения, тераси, вили, частни домове и др.

Цените се актуализират! 

Моля, оставете запитване за Вашата лична оферта.


Спецификация

Елегантните декоративни елементи подчертават стила на биоклиматичните алуминиеви перголи с алуминиева конструкция и ел. управление на покрива (алуминиеви ламели).

Най-висок клас устойчивост на вятър (3), който Ви гарантира безопасност и комфорт на използване. Конструкцията на всички модели е изработена съгласно EN 1090.

Метална пергола модел SB500

алуминиеви перголи

Отпуснете се на чист въздух и се насладете на комфорт благодарение на надеждната защита срещу неблагоприятно време и слънце.

Конструкцията е изработена от екструдиран алуминиеви профили и стоманени елементи. В нея е интегрирана дренажна система. Тя може да се монтира на стена или свободно стоящи. Възможен е монтаж на няколко модула като една цяла конструкция, но с отделно управление на модулите.

Ламелите имат възможност да променят ъгъла на наклон, като по този начин ви дават възможност да регулирате осветеността под нея. Алуминиевите ламели действат като биоклиматичен покрив. Предпазват идеално от слънце и дъжд. Естествената циркулация на въздуха през ламелите действа като естествен климатик.


биоклиматични перголи

  • Максимални размери за един модул на модел SB500 – ширина 5м. и издаденост 7м;
  • Цвят на конструкцията и ламелите по RAL.

Автоматична пергола модел SB400

пергола

Конструкцията е изработена от екструдиран алуминиеви профили и елементи от неръждаема стомана. Конструкцията е снабдена с водоотвеждаща система.

Възможен е монтаж на стена или като свободностоящи. Ламелите имат възможност да се въртят около оста си, като променят ъгъла на осветеност. Възможен е монтаж на няколко модула като една обща алуминиева пергола, но с отделно управление на модулите.


биоклиматични перголи

  • Максимални размери за един модул на пергола SB400 – ширина 4м. и издаденост 7м;
  • Цвят на понструкцията и ламелите по RAL;
  • Автоматизация с възможност за поставяне на датчици за слънце и вятър;
  • Наличен е независим покривен модул.

Алуминиева пергола SOLID

покрив управление

SOLID ще ви очарова със своите модерни кубични форми и изискана интегрирана технология.

Благодарение на използването на топ материали и антикорозионно обработени алуминиеви профили, перголата SOLID гарантира дълъг експлоатационен живот и евтина поддръжка.  Екструдирана алуминиева конструкция с елементи от неръждаема стомана. Интегрирана отводнителна система в конструкцията. Инсталация на стена или свободностояща автоматична пергола.

Полиестерното покритие с висока топлоустойчивост и устойчива на замърсяване повърхност. Подвижен покрив с ел. управление. Възможен е монтаж на няколко модула като една цяла конструкция, но с отделно управление.


биоклиматични алуминиеви перголи

  • Максимални размери за един модул на модела SOLID – ширина 4м. и издаденост 7м;
  • Цвят на конструкцията и ламелите по RAL;
  • LED осветление;
  • Сензори за слънце и вятър.

Перголата може да бъде чудесно допълнение към откритото пространство на вашето жилище. Може да служи като приятно ефирно място за отдих и наслада.

Алуминият е идеалният материал за производството им, тъй като е по-солиден, с по-здрав покрив и има по-надеждна структура. Това е наистина бюджетно, като се има предвид, че работата по поддръжката тук е почти нулева.

Процеса на монтаж напълно зависи от дизайна на самата конструкция. Всичко може да се направи според вашата визия за това как да изглежда.

Възможен е монтаж един или на няколко модула, като едно голяма алуминиева конструкция. Монтажът може да бъде на стена или свободностояща.

модулна система на алуминиеви перголи

Управлението при биоклиматичната алуминиева пергола е автоматично.

Автоматиката за перголи

Автоматиката на Somfy  отговаря на всички Европейски стандарти за качество и сигурност. Преди да бъдат инсталирани, продуктите на Somfy се тестват още при производството. Проектирани и изпитани, те издържат няколко хиляди работни цикъла дори при тежки климатични условия.Туболарните мотори, които се използват са няколко вида:

SUNEA io

ALTUS 50 RTS

LT 50 CSI

LT 50 CSI RTS


Те се различават по технология, цена, начин на монтаж. Туболарния мотор на Somfy гарантира тиха и гладка работа, може да се командва от специален бутон закрепен на стената, с дистанционно или от съответната автоматика като екстра (сензори за слънце, температура и таймери).


Туболарния мотор идва с 5 години гаранция от Somfy.

Естетично и сравнително евтино решение за използване на пространството пред ресторант, кафене или заведение за бързо хранене.

Други Продукти