fbpx
щори

Щори -качество до най-малките детайли

Различни модели вътрешни и външни щори

Многообразието от модели за офиса, дома и всяко едно открито или закрито пространство е впечатляаващо. С нас може да изберете стил, материал, предназначение, начин на монтиране и всичко, което е от значение за Вас.Предлагаме ви богат избор от модели, размери, форми и цветове, класически, и нестандартни видове щори, Вие изберете кави да бъдат те, а ние ще ги изработим и монтираме по най-добрия начин.

Всяка от нашите щори е ръчно изработена. По време на обработката ние обръщаме внимание и на най-малките детайли като скоби, странични водачи, стълбици, ограничители, верижки за управление, и всичко останало за да постигнем перфектният продукт и дизайн.

Различни варианти на външни ролетни щори, външни ламелни хоризонтални щори (външни венециански щори), вътрешни вертикални щори, вътрешни хоризонтални щори (вътрешни венециански щори), роло щори, щори ден и нощ, дървени щори, плисе щори, римски щори и щори тип японска стена (японски щори).

Правим го за Вас!

Направи Запитване

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

В случай, че не откриете щорите които търсите, свържете се с нас за повече информация.

От нас може да очаквате качествена изработка, безкомпромисен монтаж и гаранция, оптимални срокове за доставка и монтаж за всички видове щори.


ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ ЦЕНИ

ВЪНШНИ ЛАМЕЛНИ ЩОРИ

ВЪТРЕШНИ ХОРИЗОНТАЛНИ АЛУМИНИЕВИ ЩОРИ ЦЕНИ

ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

РОЛО ЩОРИ

ЩОРИ ДЕН И НОЩ

ПЛИСЕ ЩОРИ И ДУЕТ ЩОРИ

РИМСКИ ЩОРИ

ДЪРВЕНИ ЩОРИ

ЩОРИ ЯПОНСКА СТЕНА

 


Търсене

Facebook