РОЛО ЩОРИ

роло щори

Свежият гардероб на дома ви…

Удобните роло щори!

 Познатите от близкото минало роло щори днес са по-цветни и стилни от всякога. Ако желаете да промените интериора си, просто изберете от десетките налични цветове и вълнуващи десени. Макар и с риск да се затрудните от богатия избор на модели, несъмнено ще освежите гардероба на дома си. Роло щорите са съобразени с множеството изисквания на клиентите през годините и днес се предлагат в прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни десени. Роло щорите са еднакво изкушаващи както в класическия си вариант, така и в модела, специално създаден за PVC и алуминиева дограма. Регулират се изключително лесно, без да е необходимо каквото и да е застопоряване. 

Предимства: функционалност; компактност; лесно почистване на платната; антистатична повърхност, която не задържа прах; богат избор; достъпна цена; лесно комбиниране със завеси. 

Подходящи за: жилищни помещения; офисни сгради и т.н.


Роло Щори

Вътрешните роло щори  се предлагат в два варианта - свободни висящи роло щори без кутия и водачи и роло щори с водачи и кутия от PVC. 
роло щора без водачи
 • Роло щора без кутия и водачи

 1. PVC конзола
 2. Адаптор
 3. Ос - към нея е прикрепен плата
 4. Задвижващ механизъм за управление на щората
 5. Плат
 6. Държач въже
 7. Въже
 8. Завършващ профил от алуминий

роло щора с кутия
 • Роло щора с кутия и водачи

 1. Адаптор управление
 2. Ос - към нея е прикрепен плата
 3. Алуминиев декоративен капак - кутия в която се навива роло щората
 4. Задвижващ механизъм
 5. PVC Конзола
 6. Ограничител
 7. Плат
 8. Държач въже
 9. Въже
 10. Завършващ профил от алуминий
 11. Водач - ограничава излишните движения на плата

водачи на роло щори

Монтаж на роло щори


поло щора монтаж
 • Монтаж на роло щора светъл отвор

роло щора монтиране
 • Монтаж на роло щора върху дограма

роло монтаж стена
 • Монтаж на роло щора на стена

управление на роло щори


ръчно управление на роло щори
 • При ръчно управление на роло щорите се използва въже(PVC синджир) който може да се монтира отляво или отдясно в зависимост от желанието на клиента.

моторизирани роло щори
 • При моторизираните роло щори, моторът се инсталира в оста на щората. Може да се управлява с бутон на стената или дистанционно.

Автоматиката на Somfy отговаря на всички Европейски стандарти за качество и сигурност. Преди да бъдат инсталирани, продуктите на Somfy се тестват още при производството. Проектирани и изпитани, те издържат няколко хиляди работни цикъла дори при тежки климатични условия. роло и ден и нощ щори
Мотора при роло щорите е разположен в оста. Предлага безшумна и прецизна работа при позициониране на щората. Управлението е от бутон закрепен на стената, дистанционно управление или сензорен бутон. Захранване - 220V.
Моторите за вътрешни щори идват с 5 години гаранция от Somfy.
25 views
4   
Скрий
Вътрешните роло щори са силно предпочитан продукт. Като добавим и възможността роло щорите да бъдат автоматизирани , това ги прави още по желани.В това видео наблюдаваме роло щори с кутия, без водачи, монтаж на таван. Моторизирани роло щори с дистанционно управление.
Цените се актуализират!  Моля, оставете запитване за Вашата лична оферта.

 


Търсене

Facebook