fbpx НАЧАЛО » УСЛУГИ » ПОДДРЪЖКА И ПРОФИЛАКТИКА

ПОДДРЪЖКА И ПРОФИЛАКТИКА

Грижа за щората

Защо е нужна поддръжка на щорите

Като всеки продукт за дома, и щорите имат нужда от навременна поддръжка и профилактика. Тук идва ролята на професионалистите от екипа ни. С течение на времето, при употребата на щорите могат да възникнат повреди или деформации в балансиращите механизми, двигатели, дистанционни управления и други, за отстраняването на които е препоръчително да разчитате на компетенцията на специалисти в областта.

Нашето обслужване далеч не се изчерпва с изработените от нас слънцезащитни продукти.

Екипът ни от високо квалифицирани служители в областта, ви гарантира перфектно изпълнение на всички допълнителни услуги, свързани с добрата работа и външен вид на щорите, сенниците, мрежите против комари, ветроупорни завеси, охранителни ролетки, метални конструкции, гаражни врати.

  • Смяна на счупени или износени части по механизма на различните модели вътрешни щори;
  • Цялостен ремонт на външни ролетни щори – скъсано въже, счупен ролник, деформирани ламели, проблем с ел. мотор. Всичко свързано с проблеми свързани с трудното управление (вдигане/спускане) на ролетни щори.

Работим за вас и за уюта на вашия най-добър дом или офис!

В нашият БЛОГ може да откриете различни статии за избор,предимства, почистване и поддръжка на различните видове вътрешни щори, външни щори, тенти и останалите наши продукти.


ПОЧИСТВАНЕ НА ЩОРИ

By sunnyblind  /  януари 21, 2018
Преди да предприемете каквито и да е действия...
Read More


външни ролетни щори • външни ламелни щори • перголи • комарници за врати и прозорци • охранителни ролетки