fbpx НАЧАЛО » УСЛУГИ » ПОЧИСТВАНЕ НА ЩОРИ И СЕННИЦИ
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ! ФИРМА СЪНИ БЛИНД ЩЕ БЪДЕ В ЛЕТЕН ОТПУСК ОТ 27.07. ДО 11.08.2024 Г ВКЛЮЧИТЕЛНО. ОЧАКВАМЕ ВИ ОТНОВО НА 12.08.2024 Г ВЕСЕЛО ЛЯТО!

ПОЧИСТВАНЕ НА ЩОРИ И СЕННИЦИ

Като чисто нови!

Професионално почистване на външни ролетни щори

Няма нищо по-красиво от подходящо избраните външни щори и сенници за вашето лично или работно пространство. С течение на времето обаче, перфектният външен вид изисква допълнително усилие. Ако досега сте търсили фирма, която да почисти външните ви щори и сенници, вече сте се убедили, че задачата е непосилна. Ние обаче, не само произвеждаме, но и предлагаме пълното им почистване, така че да не се налага клиентите ни да изпитват каквото и да било затруднение при експлоатацията им в бъдеще.

Професионалното почистване често изисква специални технологии, време и ресурс, който повечето фирми трудно си позволяват. Ние не сме едни от тях!

Разчитайте на професионалната ни помощ, когато имате нужда да почистите съвършено своите слънцезащитни продукти, за да запазите за по-дълго време перфектния им външен вид.

външни алуминиеви щори

външни ролетни щори • тента чупещо рамо • сенник падащо рамо • перголи • комарници за врати и прозорци • охранителни ролетки