fbpx НАЧАЛО » ВЪНШНИ ЩОРИ

ВЪНШНИ ЩОРИ

Елегантните външни щори прекрасно завършват облика на всяка къща, апартамент или офис сграда.
Ще Ви консултираме при избора им, ще направим необходимите измервания, ще направим щорите по снетите размери и ще ги монтираме професионално.


Защо да изберете екстериорни щори?

 1. Охлаждане на сградата
  Затворената външна щора задържа до 96% от слънчевата топлина отвън и е много по-ефективна от вътрешната щора, която може да ви предпази от горещите слънчеви лъчи, само до 50%. Външните щори, оборудвани със сензори и ел. мотори, реагират на слънцето и метеорологичните условия. Което прави вътрешността защитена от претопляне лесна и удобна.
 2. Комфорт
  Затворените екстериорни щори осигуряват почти пълно затъмнение. Моторизираните щори, оборудвани със сензори, от своя страна непрекъснато регулират осветлението в сградата.
 3. Поверителност
  Благодарение на възможността за прецизно осветление вътре ще прониква светлина, но ще сте защитени от любопитните погледи. 
 4. Защита от крадци
  Освен това щорите оборудвани с автоматика възпира потенциалните крадци.
 5. Топлоизолация
  Спуснатите външни щори през студените дни ще ви осигурят комфортна топлоизолация, което ще намали сметките ви за отопление. Те притежават и добри шумоизолационни свойства.

Външните щори за прозорци създават оптимална среда по отношение на светлинни и топлинни условия. Спестяват разходите за климатизация и създава приятен вътрешен климат. Щорите монтирани от външната страна на сградата ефективно предпазват интериора на вашия апартамент от топлината и ви предлагат възможност да регулирате количеството слънчеви лъчи, които попадат в помещението.

Ние от Съни Блинд предлагаме 3 модела външни засенчващи щори:

Външни ролетни щори

Този модел алуминиеви външни щори е един от най-предпочитаните, като за апартаменти и къщи, така и за вили, скалдови помешения и др. Те са изработени от алуминий или PVC, но в последните години модела произведен от алуминий се предпочита от хората спрели се на ролетните щори. Те представляват кутия – състояща се от преден и заден капак, водачи, метална ос, терминал и алуминиеви ламели с пълнеж от полиуретанова пяна.

Хоризонтални ламелни щори

Този модел е силно предпочитан за бизнес сгради и модерни домове. Те се състоят от алуминиеви ламели, алуминиеви ламели, които могат да бъдат C50, C80 и Z90. Когато щорите не са интегрирани се поставя алуминиева кутия, която предпазва основния механизъм на щората. Те са познати още като външни венециански щори.

Рефлексоли – Външни роло щори

 Външната система за засенчване REFLEKSOL помага за поддържане на постоянна комфортна температура в помещения, изложени на слънчевата светлина и топлина. Това позволява намаляването на използването на климатизацията, което води до намалени разходи за охлаждане на сградата.


щори • щори ден и нощ •  комарници • охранителни ролетки