fbpx НАЧАЛО » УСЛУГИ » БЕЗПЛАТЕНО ВЗЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ

БЕЗПЛАТЕНО ВЗЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ

Реализирането на мечтата ви за идеално изглеждащ дом, според най-високите ви лични изисквания, не се изчерпва с избора на щори. За да сте сигурни в качествената функция на слънцезащитните продукти, доверете се на професионалната ни помощ. Ние сме тук за вас! Заявете безплатно вземане на размери преди поръчка сега и нека трансформацията на дома или офиса ви започне!


Заявете безплатно взимане на размери при поръчка…

съгласно декларацията за поверителност, политиката за „бисквитките" и други подобни технологии.

Независимо дали избирате класическото излъчване на външните ролетни щори, технологията на външните ламелни щори,  вътрешните хоризонтални алуминиеви щори, стилното присъствие на вертикалните текстилни и алуминиеви щори, луксът на римските щори, романтиката на плисе и дует щорите, или всеки друг продукт от нашия каталог, ние ви предлагаме безплатно посещение за вземане на размери при поръчка.

*Безплатното посещение за взимане на размери при поръчка е само за територията на град София

*След взети и уточнени размери се изготвя оферта. При промяна от страна на клиента и налагане на  повторно посещение се заплаща – 10лв.

Щори Съни Блинд София


външни ролетни щори • външни ламелни щори • щори ден и нощ • перголи • комарници за врати и прозорци • охранителни ролетки