fbpx НАЧАЛО » Blog » Вътрешни щори за защита от слънцето

Вътрешни щори за защита от слънцето

Вътрешните щори в дома офиса са познат и необходим аксесоар. Вече никой не се съмнява в това, защото у дома трябва да чувствате уют, а персоналът на компанията се нуждае от комфортни условия на труд. За да направите това, трябва да се справите с пряката слънчева светлина. Вътрешните щори ще ви помогнат да се справите с тази задача. Те изпълняват не само защитна, но и естетическа функция.

Модели и предимства

Съществуват различни видове слънцезащитни системи. За офиса или дома тези видове продукти са най-подходящи:

Класическите вертикални щори са идеални за големи прозорци (както по ширина, така и по височина). Те са много популярни сред клиентите поради тяхната бюджетна цена. Вертикалните щори от плат вършат отлична работа за регулиране на светлинния поток. Те изглеждат красиви в интериора. Дискретно, функционално. С големият избор от платове те са идеални за всяко помещение.

Хоризонталните щори също са класически бюджетен вариант. Те са лесни за използване и подръжка. Може да засенчва големи стаи. Оставяте перваза свободен, което прави възможно използването му. Богатият избор от нюанси ще ви позволи да покажете въображението си в интериорния дизайн.

Роло щори вече са на върха на модата. Те са много практични и привличат с широка гама от тъкани. Такива завеси могат да бъдат инсталирани на прозореца, в отвора на прозореца. Перфектно предпазва от слънцето, създавайки приятно осветление. Възможно е автоматично управление на този модел.

Плисе щорите се открояват с уникалния си външен вид. Изработени са от специална плисирана материя. Подчертайте почтеността на офиса. Основната им положителна точка е, че такива щори ще отговарят на всяка форма на прозорец.

Щорите Ден и Нощ спечелиха признание благодарение на оригиналния си външен вид и функционалност. Състои се от плътни и мрежести ленти от плат, поради което осветлението на офиса може лесно да се регулира. Можете да зададете режим „ден“, „нощ“ или „здрач“. Тези завеси са лесни за използване и поддръжка. Прахоустойчива материя. Ако инсталирате щори Ден и Нощ, тогава офис пространството може да бъде визуално разширено.

За повече информация относно всички модели щори, разгледайте сайта ни.