УВЕЛИЧЕТЕ УЮТА И ТОПЛИНАТА НА ДОМА СИ С ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ

  • -
щори

УВЕЛИЧЕТЕ УЮТА И ТОПЛИНАТА НА ДОМА СИ С ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ

 

Предимствата на външните щори и в случая външни ролетни щори, е огромна пред вътрешните слънцезащитни продукти, те отблъскват лъчите още преди да са проникнали във вашият дом или офис.

Външните ролетни щори се монтират върху дограмата отвън или на самата фасада, зависи от сградата или желанието на клиента (възможно е да се монтират и отвътре). При правилно монтирани външни ролетни щори, трябва да има оставени най-малко фуги между щората и стената, за да има по-голям ефект от изолационните функции на щората.


Как да изберем материала за нашите нови ролетни щори

външни ролетни щори

Външните ролетни щори се изработват от ПВЦ, алуминии и комбинация от ПВЦ ламели и алуминиеви кутия, водачи и терминал.Алуминиевите компоненти могат да бъдат боядисани в цвят по RAL каталог или дървесен декор, докато при ПВЦ компонентите това не може да се случи.

Външните ролетни щори изработени от ПВЦ са по-евтини като крайна цена и по-леки като материал, тъй като ПВЦ ламелът е кух отвътре.

Външните ролетни щори изработени от алуминии от своя страна са по-надеждният и издръжлив във времето вариант, като материал алуминият не променя структурата си и не се влияе от атмосферни условия, за разлика от ПВЦ-то. Алуминиевите външните ролетни щори с алуминиев ламел който е запълнен с полиуретанова пяна, осигурява допълнителна шумо и топлоизолация.

Без значение от материала който ще изберете външните ролетни щори ви гарантират сигурност, уют,  комфорт и икономичност на електроенергия.


Управление на ролетни щори

външни ролетни щори

Има няколко начина на управление на ролетните щори, ръчно – чрез ширит или въже, управление с манивела, както и електромотор – с бутон или дистанционно. При ръчното управление няма какво да поясним, там всичко е ясно, но когато заговорим за управление с електромотор там вече има какво да се каже.

 

Управлението на външни ролетни щори с електромотор e страхотно удобство, по този начин вие можете да управлявате вашите щори от разстояние. Може да настроите вашите щори да се вдигат и спускат както самостоятелно така и като група от няколко щори. За нашето забързано ежедневие това е прекрасно улеснение. Най-новото относно управлението с електромотор е, че вече има приложение чрез което може да управлявате вашите щори от мобилен телефон.Тази автоматика ви дава възможност да добавяте сензорен датчик за слънце, температура и индикация при отваряне.

Сега ще ви зарадвам като ви кажа, че ако управлението с електромотор ви е заинтригувало, то това удобство може да бъде поставено и на вашите стари ролетни щори.

2,142 views
9   
Скрий
Автоматизирани външни ролетни щори, управление от ключ на стената. Радио технология Somfy. Външните ролетни щори са перфектния продукт щом става въпрос за слънцезащита. Ако искате допълнително топло и шумоизолация, то Външни Ролетни Щори е вашият избор.

Необходимост от външните ролетни щори

вградени ролетни щори

Външните ролетни щори са изключително практично решение с което може да увеличите комфорта във вашия дом. Тяхната функция е не само да ви пазят от слънчевите лъчи, те имат още редица предимства.

Ролетните щори подобряват неприкосновеността на личния ви живот предпазвайки ви от любопитни съседи и случайни минувачи.Те правят домът ви изключително уютен и привлекателен. Ролетните щори са особено подходящи за хора целящи икономичност и хора с малки деца. Те създават уют в дома ви, осигурявайки допълнителна изолация през студените дни, като запазват топлината в дома ви, и по този начин намаляват разходите ви за електричество. През горещите месеци могат да поддържат комфортна температура в дома или офиса, без да се налага да използвате допълнителни електроуреди за охлаждане. Външните ролетни щори могат да блокират до 100% от външната светлина и да намалят външния шум с до 50%.

Добавянето на стилни ролетни щори ще подобри не само вида, но и характера на вашият дом.

Независимо дали предпочитате спокойствието и тишината, искате по-голяма сигурност в дома или офиса или може би искате да намалите сметките си за електричество (или всичко по-горе), ролетните щори са перфектното домашно подобрение!


Ролетни щори в полза за околната среда

ролетни щори ползи

Предимства на външни ролетни щори

 

Ролетните щори са предпочитани от хората желаещи да допринесат за опазването на околната среда. Чудите се как едни щори ще опазят околната среда?

Много просто, осигурявайки допълнителна изолация във вашия дом, ролетните щори намаляват нуждата от отопление и охлаждане. Това разбира се, означава по-малко използване на електроенергия и намалени емисии на парникови газове. Това е победа! Победа за стойността на вашия дом, победа за купувача и победа за Земята!


Защо да изберем външни ролетни щори

външни ролетни щори

Алуминиеви външни ролетни щори цвят бял

  1. Допълнителен комфорт. С помощта на ролетните щори в стаята е възможно да се регулира степента на осветление в стаята и да се поддържа удобна температура. Освен това, когато свалите щорите, забравяте за шумът от улицата.
  2. Високо ниво на сигурност. Ролетните щори защитават не само от кражба, но и отговарят на всички изисквания за пожарна безопасност. С други думи, те не възпрепятстват бързата евакуация на хората от помещенията.
  3. Атрактивен и разнообразен външен вид. С помощта на праховото боядисване, вие можете да оцветите ролетните щори в цвят по ваш избор.
  4. Лесна поддръжка и дълъг период на експлоатация. Ролетните щори издържат на всякакви климатични условия, и могат да бъдат почистени с обикновен неабразивен препарат. Повече информаци – Как да почистим външните ролетни щори〉

 

Дотук накратко изложихме предимствата на външните ролетни щори като екстериор,а те никак не са малко. Но ако все пак сте от любителите на вътрешните щори или добре познатите ни пердета, то трябва да знаете, че те перфектно се съчетават с външните ролетни щори.

 

Прочетете още 〉


почистване на щори
Почистване на щори
By sunnyblind / януари 21, 2018

ПОЧИСТВАНЕ НА ЩОРИ

Как да почистим нашите щори? Ще намерите много...

Научи Повече

Коментари


Търсене

Facebook