fbpx НАЧАЛО » ПЕРДЕ ЩОРИ
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ! ФИРМА СЪНИ БЛИНД ЩЕ БЪДЕ В ЛЕТЕН ОТПУСК ОТ 27.07. ДО 11.08.2024 Г ВКЛЮЧИТЕЛНО. ОЧАКВАМЕ ВИ ОТНОВО НА 12.08.2024 Г ВЕСЕЛО ЛЯТО!

ПЕРДЕ ЩОРИ

Щора тип перде от висококачествен тюл

Важна стъпка за да придадете елегантност на декорацията в дома ви е избора на подходящи завеси или щори, а защо не комбинираните перде щори (щори тип перде).

Вертикалните щори тип перде или пердета щори имат функцията на вертикалните щори Ден и Нощ. Представлява редуващи се вертикални ленти от плътен плат и прозрачен плат – тюл.

Интересното при тях е, че са на отделни елемент, а не като една цяла завеса. Един елемент-лента е съставен от две ивици плътен плат свързани с тюл. Тези парчета плат закачат на греда, като те не са свързани по дължината си, подобно на стандартните вертикални щори.

Това дава възможност да се подредят няколко цвята в една щора тип перде. Например от двата края да заложите на тъмни нюанси, а в средата на по светли цветове.

Когато вертикалните ленти са отворени между тях се опъва финният тюл, а когато се затворят, плътните платове се застъпват един друг и спират проникването на светлина отвън.

Модерните перде щори, днес са се превърнали в символ на лукс и добър вкус. Предимстовот им, което се разбира от самото име „пердета щори“, е друго силно тяхно качество. Така няма да се чудите щори или завеси да поставите във вашият дом.

Предимства: Богата цветова гама, Комбиниран продукт „пердета щори“ (решава вечния въпрос – щори или пердета да избера?), прецизно регулиране на светлината, елегантен външнен вид.

Подходящи за: Спалня, хол, детска стая и навсякакде където има витринни прозорци.

Пердета щори цени

Цените се актуализират!


Спецификация

Структурата на иновативните перде щори ги правят силно предпочитани и печелят все по-голям дал от пазара на щорите. С опцията да бъде на отделни елементи, а не като цяла завеса, възможността да се управлява като щора и да предлага прецизен контрол на светлината, модерната щора тип перде покрива изискванията на почти всеки.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

СлънцезащитаДА
Прецизно регулиране на светлинатаДА
100% затъмнениеНЕ
ШумоизолацияНЕ
Визуална защитаДА
Богата цветова палитраДА
Възможност за принт „фото щори“НЕ
МоторизацияНЕ
  • Плат – 100% полиестер
  • Греда (релса) – алуминиева с вграден механизъм
  • Лесен монтаж и демонтаж на лентите от плат
  • Управление с въже и верижка
  • Възможност за комбинация на няколко цвята

Иновативните щори перде се състоят от алуминиева греда (релса), щипки нанизани в гредата, механизъм който движи щипките ляво/дясно и ги завърта около оста им, плюс парчета плат, които са 100% PES – полиестер.

Поддръжката на плата е лесна – пере се в пералня на 30 градуса, без силни препарати. Могат да се гладят, включително и с пара.

Можете да създадете своя собствена комбинация от цветната диаграма.

Монтаж на щори тип перде

За разлика от другите често предпочитани щори, като роло и щори Ден и Нощ, този модел не може да бъде монтиран директно на стената. Монтажът на перде щора може да бъде директно на тавана или с поставянето на допълнителни Г-образни планки на стената.

Щори тип перде
  1. Монтаж на перде щора на стена. При този монтаж, задължително се използва Г-образна планка.
  2. Монтаж на таван.
  3. Монтаж на таван, дължина на перде щорите до пода.
  4. Монтаж в нишата на прозореца (ако позволява).

Необходимо е обаче да се предвиди разстояние от ръба на тавана, от прозореца и механизмите му. При управлението ляво/дясно и около оста на плътната лента, те трябва да се движат свободно.

Управление на перде щора

Уникалните пердета щори Ден и Нощ се отличават с гъвкавост на движение. Вертикалните щори перде са работят с аксиално движение, използвайки пластмасова верига, прикрепена към механизма на гредата. Това означава, че за да регулирате градуса на плътните парчета плат ще трябва да издърпате верижката в единия или другия край.

Движението ляво/дясно се управлява от допълнително поставено за това въже. Тук няма нищо ново, ако сте имали или сте се сблъсквали с обикновените вертикални щори, то управлението е абсолютно същото.

Опции за посока на движение при пердета щори

отместване на платовете в лява
отместване на платовете на двете страни
отместване на платовете вдясно

Перде щори цветове*

*Моля имайте предвид, че цветовете могат да се различават от действителните. Поради производствени и технически причини е възможно несъответствие между цветовете, показани на вашият монитор и реалните такива! Всяка разлика в нюанса не представлява основание за оплакване.

Други Продукти