fbpx НАЧАЛО » ДРУГИ » СЕННИЦИ

СЕННИЦИ

Тенти и сенници за дома и градината

Когато искате да излезете от клишето на четирите стени, но същевременно да запазите усещането за уют на откритото пространство, изберете от широката ни сенници и перголи.

С богатата ни продуктова гама от сенници ще можете качествено да се справите със слънцето или неблагоприятните атмосферни условия. Така ще се радвате на широките граници на дома си.

Разширете границите на уюта с сенник или тента по ваш избор!

Уютът отдавна не е заключен в границите на четирите стени. Различните модели на тенти и сенници ни позволяват, откритите пространства да са все по-предпочитано място за прекарване на свободното време.

Всички сенници Съни Блинд са с алуминиева конструкция. Разнообразието от покривни материали включва висококачествен винил и акрилен плат – с гаранция за професионална изработка и качество на материалите.

Разчитайте на нас, ако желаете да изберете високотехнологично автоматизирано засенчване в лицето на различните модели сенници. Тва което ще ви осигури е, перфектният баланс между светлина и топлина.

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И РАЗМЕРИ ЗА ТЕНТИ И СЕННИЦИ

Предимства: Разнообразието от тенти и сенници защитава от слънчевите лъчи откритите пространства около и извън дома ви. Перголите осигуряват надежден покрив, когато са затворени и приятна шарена сянка, когато са отворени.

Подходящи за: тераси, магазини, заведения, зимни градини, детски площадки, дворове, гаражи и всякакви открити пространства.


Други продукти: външни ролетни щори • външни ламелни щори • щори ден и нощ •  комарници за врати и прозорци • охранителни ролетки