fbpx

СЕННИЦИ

тенти

Сенници и тенти за Дома и Градината

Разширете границите на уюта с сенник или тента по ваш избор!

Когато искате да излезете от клишето на четирите стени, но същевременно да запазите усещането за уют на откритото пространство, изберете от широката ни гама сенници и перголи. С богатата ни продуктова гама от сенници и тенти ще можете качествено да се справите със слънцето или неблагоприятните атмосферни условия и да се радвате на широките граници на дома си.Уютът отдавна не е заключен в границите на четирите стени, затова и откритите пространства са все по-предпочитано място за прекарване на свободното време.Сенниците ни са с най-различни форми на алуминиева конструкция, а разнообразието от покривни материали включва винилов, акрилен плат – всички с гаранция за професионалната си изработка и качество на материалите.

Разчитайте на нас, ако желаете да изберете високотехнологично автоматизирано засенчване, което ще ви осигури перфектният баланс между светлина и топлина.

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И РАЗМЕРИ ЗА СЕННИЦИ

Предимства: сенниците защитават от слънчевите лъчи откритите пространства около и извън дома ви, а перголите осигуряват надежден покрив, когато са затворени и приятна шарена сянка, когато са отворени.

Подходящи за: тераси, зимни градини, детски площадки, дворове, гаражи и всякакви открити пространства.

СЕННИК ЧУПЕЩО РАМО – КОНЗОЛЕН ЦЕНИ

СЕННИК ЧУПЕЩО РАМО – МОНОБЛОК ЦЕНИ

СЕННИК ПАДАЩО РАМО ЦЕНИ

ШИРОКОПЛОЩЕН СЕННИК ЦЕНИ

СЕННИК КОШНИЦА ЦЕНИ

БАЛКОНСКИ СЕННИК ЦЕНИ

ПЕРГОЛА ЦЕНИ

 

 


Търсене

Facebook