fbpx НАЧАЛО » ДРУГИ » СЕННИЦИ » СЕННИК ПАДАЩО РАМО

СЕННИК ПАДАЩО РАМО

Сенник падащо рамо – устойчив на вятъра!

Безграничен уют…

Това е сенник въоръжен с пружинен механизъм вграден в рамото правейки го доста устойчив на вятър. Сенникът “Падащо рамо“ има възможността да покрива вертикално балкона или прозореца който засенчва. Освен висoкокачествена прахово боядисана алуминиева сплав и тук има опцията плата да се затваря в касета, превръщайки сенника в “Касетъчен сенник падащо рамо“ и защитавайки го от атмосферните влияния.

Плат – 100% акрил Sattler.

Стандартно управление с манивела.

Галерия

Цените се актуализират! За примерна оферта, моля изпратете ни размери тук.


Спецификация

Техническа информация за сенник падащо рамо


сенник
 1. Кутия
 2. Странична капачка на кутията
 3. Тапа на вал
 4. Вал
 5. Тапа на вал към редуктор
 6. Редуктор
 7. Манивела
 8. Монтажна планка на рамато към стената
 9. Рамо
 10. Планка за закрепване на рамото към челния профил
 11. Планка за закрепване на рамото към челния профил
 12. Челен профил

тента размери

 • Сенникът падащо рамо има различни модели с пружини или без. В зависимост от това, размера може да ба бъде различен. По-горе са посочени минималните и максималните възможни размери за различните модели сенник падащо рамо.

Монтаж и управление на сенник падащо рамо


тента монтаж
 • При монтаж на сенник падащо рамо, има възможност да се монтира на стена или на таван(става въпрос за горната част където е кутията в която се навива плата). Като монтажа на рамената опъващи плата, се монтират на стена.
 1. Монтаж на сенник падащо рамо на стена
 2. Монтаж на сенник падащо рамо на таван

Управлението на сенник падащо рамо може да бъде с манивела или автоматизирано с бутон (монтиран на стената) или с дистанционно управление.

*Моля, имайте в предвид, че поради производствени и технически причини е възможно несъответствие между цветовете, показани на вашият монитор и реалните такива! Както и че, това не е основание за оплакване!

Автоматиката за сенник падащо рамо

Автоматиката на Somfy за тента падащо рамо, отговаря на всички Европейски стандарти за качество и сигурност. Преди да бъдат инсталирани, продуктите на Somfy се тестват още при производството. Проектирани и изпитани, те издържат няколко хиляди работни цикъла дори при тежки климатични условия.


сенник с дистанционно

Туболарните мотори които се използват за тенти са няколко вида:

SUNEA io

ALTUS 50 RTS

LT 50 CSI

LT 50 CSI RTS


Те се различават по технология, цена, начин на монтаж. Туболарният мотор на Somfy гарантира тиха и гладка работа, може да се командва от специален бутон закрепен на стената, с дистанционно или от съответната автоматика като екстра (сензори за слънце, температура и таймери).


Туболарният мотор за сенник падащо рамо идва с 5 години гаранция от Somfy.

Други Продукти