РОЛЕТНИ ГАРАЖНИ ВРАТИ

ролетни гаражни врати

Ролетните гаражни врати – достъпно и удобно

Ролетните врати за гараж вашият правилен избор

Ролетни гаражни врати или само ролетни врати, не спадат към така познатите ни външни ролетни щори. Основната им разлика е в задвижването и големината на ламела, който позволява по големи размери. Ролетните врати за гараж, могат да бъдат със стоманени ламели или ламели изработени от алуминий пълни с полиуретанова пяна. Хоризонталните ламели се навиват в кутията, така че можете да спестите място под тавана. В  долния профил е монтиран камерен гумен уплътнител в близост до земята.  ламелите се движат по вертикални водачи и се навиват на навиващия вал.

Водачите са монтирани по страничните ръбове на отвора и са оборудвани с гумени уплатнители и четка. Ролетните врати за гараж изработени със стоманени ламели ви дават голяма здравина и сигурност.

Гаражната ролетна врата с алуминиев ламе, пълен с полиуретанова пяна  се грижи както за добрата топлоизолация така и за спокойствието на живущите в близост. Алуминиевите гаражни ролетни врати са с термоламели 77мм. В тях са съчетани  елегантен дизайн, сигурност, безшумност и изолация за енергийна ефективност.


Ролетни гаражни врати

Sample Description
Ролетни врати за гараж - Галерия
Запитване за ролетни гаражни врати

Търсене

Facebook