fbpx

РОЛЕТНИ ГАРАЖНИ ВРАТИ

ролетни гаражни врати

Ролетните гаражни врати – достъпно и удобно

Ролетни врати за гараж, вашият правилен избор

гаражни вратиРолетните гаражни врати или само ролетни врати, не спадат към така познатите ни външни ролетни щори. Основната им разлика е в задвижването и големината на ламела, който позволява по големи размери. Ролетните врати за гараж, могат да бъдат със стоманени ламели или ламели изработени от алуминий пълни с полиуретанова пяна.

Хоризонталните ламели се навиват в кутията, така че можете да спестите място под тавана. В  долния профил е монтиран камерен гумен уплътнител в близост до земята.  ламелите се движат по вертикални водачи и се навиват на навиващия вал.

Водачите са монтирани по страничните ръбове на отвора и са оборудвани с гумени уплатнители и четка. Ролетните врати за гараж изработени със стоманени ламели ви дават голяма здравина и сигурност.

Гаражната ролетна врата с алуминиев ламе, пълен с полиуретанова пяна  се грижи както за добрата топлоизолация така и за спокойствието на живущите в близост. Алуминиевите гаражни ролетни врати са с термоламели 77мм. В тях са съчетани  елегантен дизайн, сигурност, безшумност и изолация за енергийна ефективност.


Ролетни гаражни врати

Техническа информация за гаражни ролетни врати

ролетна врата за гараж
  1. Барабан с пружина
  2. Мотор
  3. Фиксиращ болт
  4. Конзола
  5. Подвеждаща планка
  6. Водачи с четки и гумени уплатнения
  7. Ламели (Ламелите на ролетните гаражни врати могат да бъдат метални или алуминиеви с пълнеж от полиуретанова пяна)
  8. Терминал

Движение на ролетни врати за гараж

По време на процеса на отваряне и затваряне при ролетните врати, хоризонталните ламели се навиват в кутията около метална ос. Ламелите се вдигат и спускат направляващи от странични водачи с гумени уплътнения и четки. Механичните действия се извършват с помощта на електрически двигател или ръчно на собственика на ролетната врата за гараж.
ролетни гаражни врати
Използваните ламели за ролетните гаражни врати са предимно от плътна стомана или алуминиеви термо ламели пълни с полиуретанова пяна.
гаражна врата гаражни врати
При избора на ламел за ролетната гаражна врата трябва да се има в предвид, че стоманеният ламел има висока степен на сигурност срещу взлом но няма изолационни свойства. Не така стоят нещата при алуминиевият ламел пълен с полиуретанова пяна, който ви предлага висока степен на изолация.

Моторизация на ролетни врати за гараж

Автоматиката на Somfy за гаражни ролетни врати отговаря на всички Европейски стандарти за качество и сигурност. Преди да бъдат инсталирани, продуктите на Somfy се тестват още при производството. Проектирани и изпитани, те издържат няколко хиляди работни цикъла дори при тежки климатични условия.
ролетни врати за гараж
Моторите на Somfy за ролетни гаражни врати гарантират тиха и гладка работа, командват се с джобно дистанционно за управление.
Моторите за гаражни ролетни врати идват с 5 години гаранция от Somfy.
Ролетни врати за гараж - Галерия
Запитване за ролетни гаражни врати
Съгласно Декларацията за поверителност и Политиката за „бисквитките"" и други подобни технологии.

Вратата се отваря вертикално нагоре и навитите подвижни ламели седят в кутия отвътре или отвън на гаража над входа.


Търсене

Facebook