fbpx

СЕКЦИОННИ ГАРАЖНИ ВРАТИ

гаражна врата

Висок стандарт – гаражна секционна врата

Врата на секции или секционна врата

гаражни вратиПредставете си гаражна врата от ново поколение. Врата, която не е трансформация на съществуващите решения, а творчески ефект на търсене на баланс между съвременната технология, качество, безопасност и дизайн.

Гаражната секционна врата отговаря на строги стандарти по отношение на устойчивост на вятър, проникване на вода и пропускливост на въздуха. Коефициентите на тези параметри влияят не само върху удължаването на живота на вратата, но и върху запазването на нейните естетически качества в продължение на години.

Гаражните секционните врати са най-високото ниво на оборудване, когато става въпрос за входа и изхода на вашия гараж. Голямо предимство на секционните врати е, че предлагат най добрата топлоизолация спрямо останалите модели гаражни врати. Дебелината на панелите е 40 мм и е пълна с изключително плътна полиуретанова пяна. При секционните врати няма нужда от термични мостове, защото панелите застават плътно в затворено положение.

 • безшумно движение
 • Ръчното задвижване е елементарно – разполагащи с добре конструираните механизми, гаражните секционни врати са леки и удобни за употреба дори  ръчно.
 • Имат възможност за вграждане на пешеходна врата;
 • Възможно е  вграждане на прозорци и прозрачни панели;
 • Излъчват лукс, благосъстояние и имат солиден външен вид
 • Цвят – стандартен бял, боядисани по каталога RAL или дървесен декор

Секционни гаражни врати

Техническа информация за секционни гаражни врати

Гъвкавата облицовка на изолираните секции на тези врати се повдига посредством усукваща система, осигуряваща здрава и стегната връзка. Изключително трудно нахлуването с взлом при секционните врати. Един от големите плюсове на гаражните секционни врати е, че могат да бъдат оборудвани по желание и с пешеходна врата, но не винаги ширината паното ви позволява да зададете размера на нормална врата.
секционни врати
 1. Конзола
 2. Ролка
 3. Пружина
 4. Средна носеща конзола
 5. Хоризонтален водач
 6. Водач "r"
 7. Панти с ролки
 8. Вертикален водач
 9. Фиксиращи планки
 10. Средна планка
 11. Пана
 12. Дърпащ мотор с релса

Движение на секционни гаражни врати

Основното предимство на секционните гаражни врати е тяхната маневреност - въпреки че имат много други положителни качества. Този дизайн на врата е идеален за малък гараж. Секционните врати се движат почти безшумно: вратите гладко се прибират в пространството под тавана. Тази система за гаражни врати е балансирана от пружинен механизъм, който едновременно намалява натоварването. Поради това, секционната врата може да се повдигне много лесно дори ръчно, за което е необходимо да се издърпа специална дръжка.
гаражни вратигаражни врати
Паната на секционните врати са пълни с изключително плътна полиуретанова пяна. Свързват се с изключително надеждни планки и това ги прави надеждни и сигурни.
гаражна врата

Пано на секционна гаражна врата


Термоизолираните панели с дебелина 40 мм, подсилена уплътнителна система и сложен дизайн осигуряват изключително високи стойности на топлоизолация.

Моторизация на гаражни врати тип секционни

Автоматиката на Somfy за гаражни врати отговаря на всички Европейски стандарти за качество и сигурност. Преди да бъдат инсталирани, продуктите на Somfy се тестват още при производството. Проектирани и изпитани, те издържат няколко хиляди работни цикъла дори при тежки климатични условия.
гаражни врати с мотор
Моторите използвани за секционни гаражни врати са няколко варианта:

DEXXO PRO RTS

DEXXO OPTIMO RTS

DEXXO COMPACT RTS

DEXXO PRO io

Моторите за гаражни секционни врати се различават по технология, цена и начин на монтаж. Моторите на Somfy гарантират тиха и гладка работа, командват се с джобно дистанционно за управление което е ударо и влаго устойчиво.
Моторите за гаражни врати идват с 5 години гаранция от Somfy.
Секционни гаражни врати - Галерия
Запитване за секционни гаражни врати
Съгласно Декларацията за поверителност и Политиката за „бисквитките"" и други подобни технологии.

За механизмите на вратите ние използваме решения, които укрепват вратата, улесняват нейното монтиране и адаптиране към гаражното пространство и осигуряват надеждност и естетически външен вид.


Търсене

Facebook