fbpx

ГАРАЖНИ ВРАТИ

гаражни врати

Гаражни врати – идеалното решение

Избор на врати за гараж в зависимост от размерите на гаража

Преди да се спрем на определен вид гаражна врата, трябва да се съобразим с размера на гаража. Важен е не само отвора,  но и редица други измервания, височина на помещението, ширина, разстояние от двете страни на отвора, дълбочина. Правилният тип врата трябва винаги да се избира според конструктивните условия.

Секционните гаражни врати се отварят вертикално нагоре, така тя не заема място пред гаража и можете да паркирате точно пред гаражната вратат. Ако решите да изберете ролетна врата за гараж, там основната разлика от секционната врата е, че таванът на гаража винаги остава свободен, когато вратата е отворена.


Врати за гараж


  1. Височина на отвора
  2. Ширина на отвора
  3. Разстояние между тавана и входния отвор отвор
  4. Странично пространство – разстояние между стената и входния отвор
  5. Дълбочината на гаража със свободно пространство под тавана

Предлагаме Ви двата най – широко използвани варианта на гаражни врати:


Гаражната врата е един от най-важните елементи на вашият дом. Тя трябва да бъде практична, надеждна, безопасна и визуално съвпадаща с фасадата. Предлагаме ви секционни врати и ролкови врати.

  •   Гаражни секционни врати

Тяхната функция осигурява максимално място за паркиране на автомобила в гаража и на алеята пред гаража. С почти неограничени възможности за инсталация могат да се създадат иновативни и уникални решения.

  •   Гаражни ролетни врати

Ролетните врати за гараж са дизайнерско решение, което позволява вратата да бъде монтирана в гаражи, където искате да имате възможно най-много свободно пространство под тавана, както и атипични гаражи и складови помещения.


Търсене

Facebook