fbpx НАЧАЛО » Blog » ИСТИНСКИЯТ УМЕН ДОМ

ИСТИНСКИЯТ УМЕН ДОМ

Умният дом – това не е просто управление на светлините и спускане на щорите със смартфон. Едно наистина умно домакинство се грижи за вашия комфорт, без да знаете за него. То следи правилната температура във всяка стая, затъмнява осветлението през нощта, пуска музика, за да допълни атмосферата, или ви предупреждава за предстояща опасност.

Истинската полза е спестяването на време, което иначе бихте изразходили за регулиране на температурата, постоянно регулиране на щорите и тентите за подходящо осветление в помещението или проверка дали сте изключили всички светлини и каквито и да е други електрически уреди, когато напускате къщата (или преди лягане).

Тази и много други задачи могат да бъдат изпълнени чрез правилно изграден Умен Дом, който ще е мозъка на вашия интелигентен дом на бъдещето. С помощта на различни надстройки и технологии, това ще ви спести не само разходи за енергия, но и най -ценното нещо, което всеки от нас има – времето.

Различните сензори – сетивата на интелигентен дом – осигуряват всички настройки на дома да бъдат заменени от автоматизация и да не се налага да се занимавате с нищо. Разбира се, има и ръчно прекъсване на рутинната програма, но вместо няколко различни превключвателя или термостат на стената, имате нужда само от един умен бутон. И ако правите нещо само няколко пъти в годината, дори нямате нужда от бутона, можете да го направите с помощта на приложение от таблет или смартфон.

Интелигентният дом е чудесно решение за всеки, той е просто подходяща комбинация от функции и настройки, които ще отговарят на вас, вашето семейство и вашия начин на живот.

Осветление

Правилното осветление е неразделна част от дома. Дневната светлина, коригирана чрез засенчваща технология, е идеална. Интелигентно управляемите осветителни тела са подходящи за случаи, когато не може да се използва дневна светлина. Задайте светлинната сцена за всяка ситуация.

Уелнес

Включете сауната си на път за вкъщи от работа, така че да е с подходящата температура веднага щом пристигнете. Контролирайте филтрирането на басейна отвсякъде или го оставете на автоматичната система. Ако имате фотоволтаици, можете да отоплявате басейна икономично с електричество от слънцето.

Отопление и охлаждане

Температурата се регулира отделно във всяка стая. Удобна настройка на температурата от приложението. Пасивно охлаждане с автоматични щори.

Контрол на достъпа

Искате ли да следите отворените прозорци и врати? Отваряне на входна врата или гаражна врата от всяка точка на света? Умният дом ще ви позволи да направите това.

Безопасност

Пожар? Теч на вода? Влизане с взлом? Умният дом може да ви предупреди за миг, свеждайки до минимум последствията.

Днес пазара е претъпкан с различни устройства. Лесно можете сами да настроите интелигентен дом без реконструкция или сложна инсталация на устройството – всички уреди, сензори и други аксесоари работят безжично чрез Wi -Fi, интернет или Bluetooth.

Умните технологии са навсякъде около нас. Открийте по -лесен живот с интелигентни продукти и живейте умно! Умният дом никога не е бил по -достъпен!