ПЕРГОЛИ

перголи

Перголи – комфорт на открито!

Прави перголи или под наклон

Перголи – името идва от латинския език („Pergula“) и означава навес или пристройка. Перголите са градински елемент, проста конструкция или арка.

Дългият ден на открито е истински празник, когато участват всичките ви сетива. А предпоставка за това са стилните перголи. Те са най-здравите сенници или навеси, които се произвеждат и покриват наистина големи площи, издържайки на сняг, дъжи и вятър.

Благодарение на перголите, Вие получавате допълнително пространство, достъпно за Вас и Вашите гости през цялата година.алуминиеви перголи

Конструкцията на произведените от нас перголи е направена от алуминиеви профили и свързващи елементи от неръждаема стомана. Отворени или затворени, перголите придават неподправен чар на всяко едно открито място.

Без значение дали на тераса на къща, зимна градина, гараж или друго пространство, затворените перголи ще ви гарантират здрав покрив над главите.

Различните модели перголи може да се отворят във всяко едно междинно положение, като по този начин въздухът под нея се вентилира, докато вие се наслаждавате на шарената сянка.

Перголите не пропускат вода, а към тях може да се монтират и ветроупорни завеси – кристали, за да увеличите оптически границите на уюта си през всеки един сезон.

Предлаганите от нас перголи са луксозен продукт, който се откроява с уникалния си дизайн и внимание към естетичния завършек.

Предимства: Устойчиви на всякакви климатични условия, здрава алуминиева конструкция, повишава престижа на обекта, кратки срокове за изработка и монтаж.

Подходящи за: Ресторанти, заведения, тераси, вили, частни домове и др.


Моделите перголи изградени от метал се оказват дискретни и модерни. Елегантните декоративни елементи от алуминий и стоманени елементи подчертават стила на металните перголи. Перголи с алуминиева конструкция и ел. управление на покрива.

Най-висок клас устойчивост на вятър (3), който Ви гарантира безопасност и комфорт на използване. Конструкцията на всички модели перголи са изработени съгласно EN 1090.

Перголи модел SB500

pergola


Конструкцията е изработена от екструдиран алуминиеви профили и стоманени елементи. В нея е интегрирана дренажна система. Перголата може да се монтира на стена или свободно стоящи. Възможен е монтаж на няколко модула като една пергола, но с отделно управление на модулите.

Ламелите имат възможност да променят ъгъла на наклон, като по този начин ви дават възможност да регулирате освтеноста под перголата.


SB50 един модул


  • Максимални размери за един модул на перголи SB500 - ширина 5м. и издаденост 7м;
  • Цвят на конструкцията и ламелите по RAL.

Перголи модел SB400

модел SB400

Конструкцията е изработена от екструдиран алуминиеви профили и елементи от неръждаема стомана. Конструкцията е снабдена с водоотвеждаща система.

Възможен е монтаж на стена или свободностоящи перголи. Ламелите имат възможност да се въртят около оста си, като променят ъгала на осветеност. Възможен е монтаж на няколко модула като една пергола, но с отделно управление на модулите.


перголи


  • Максимални размери за един модул на перголи SB500 - ширина 4м. и издаденост 7м;
  • Цвят на понструкцията и ламелите по RAL;
  • Автоматизация с възможност за поставяне на датчици за слънце и вятър;
  • Наличен е независим покривен модул.

Перголи SOLID

SOLID

Екструдирана алуминиева конструкция с елементи от неръждаема стомана. Интегрирана отводнителна система в конструкцията. Инсталация на стена или свободностоящи перголи.

Подвижен покрив с ел. управление. Възможен е монтаж на няколко модула като една пергола, но с отделно управление.


перголи


  • Максимални размери за един модул на перголи SB500 - ширина 4м. и издаденост 7м;
  • Цвят на понструкцията и ламелите по RAL;
  • LED осветление;
  • Сензори за слънце и вятър.

Автоматиката за перголи

Автоматиката на Somfy  отговаря на всички Европейски стандарти за качество и сигурност. Преди да бъдат инсталирани, продуктите на Somfy се тестват още при производството. Проектирани и изпитани, те издържат няколко хиляди работни цикъла дори при тежки климатични условия.


автоматична тента


Туболарните мотори, които се използват за перголи са няколко вида:

SUNEA io

ALTUS 50 RTS

LT 50 CSI

LT 50 CSI RTS


Те се различават по технология, цена, начин на монтаж. Туболарния мотор на Somfy гарантира тиха и гладка работа, може да се командва от специален бутон закрепен на стената, с дистанционно или от съответната автоматика като екстра (сензори за слънце, температура и таймери).


Туболарния мотор идва с 5 години гаранция от Somfy.

Перголи - снимки

Цените се актуализират! 

Моля, оставете запитване за Вашата лична оферта.


съгласно декларацията за поверителност, политиката за „бисквитките" и други подобни технологии.

Естетично и сравнително евтино решение за използване на пространството пред ресторант, кафене или заведение за бързо хранене.