fbpx НАЧАЛО » Blog » Изолирани ролетни гаражни врати с термо ламели

Изолирани ролетни гаражни врати с термо ламели

Когато температурите паднат, започвате да се чудите за топлинната ефективност на вашия дом, офис или вход към подземен паркинг и къде губите най-много топлина.

Всички знаем, че прозорците, външните врати, покривите и стените са виновници за загубата на топлина, но това се отнася и за гаражната врата. Ето защо много хора избират охранителни ролетки и гаражни ролетни врати с термо ламели.

А ето и някои техни предимства:

1) Гаражни врати по мярка

Теченията са основната причина за загуба на топлина навсякъде, особено в гаража. Това е мястото, където пролуките между вратата и стената позволяват на студения въздух да влезе в гаража и да излезе топлия. Нашите изолирани ролетни гаражни врати се изработват по поръчка, като гарантират, че вратата приляга плътно и предпазва дома ви от студения въздух навън.

2) Изолация от термо ламели с пяна

Ламелите, които образуват основната завеса на гаражната врата, са алуминиеви, пълни с пяна и са проектирани по висока спецификация. Този полиуретанов материал гарантира, че конструкцията на самата гаражна врата е защитена от загуба на топлина и проникване на студен въздух.

3) Изключително издръжливи и устойчиви на атмосферни влияния

За да гарантираме, че нашите изолирани врати остават термо ефективни възможно най-дълго, те са конструирани да бъдат изключително издръжливи. Те са устойчиви на корозия, градушка или сняг и също така са устойчиви на температурни колебания. Това прави нашите гаражни врати доста издържливи.

4) Спестява пари в дългосрочен план

Топлият дом не е единственото предимство на термо ефективната гаражна врата. Тъй като цените на енергията продължават да се покачват, изолираните гаражни врати на Съни Блинд могат да намалят значително сметките ви за енергия в дългосрочен план, благодарение на тяхната топлинна ефективност. Отдръпнете се от печката за отопление и оставете родопското одеяло, тъй като нашите гаражни врати помагат да прогоните студа. Нашите гаражни врати са инвестиция, предназначена да повиши топлинната ефективност на вашия дом и да намали консумираната от вас енергия в дългосрочен план.

5) Може да трансформира вашия гараж

С една от нашите врати вашият гараж може да стане толкова топъл, колкото и всяка друга стая в къщата ви. Това проправя пътя за цял набор от възможности, включително пълно преобразуване на гаражното ви пространство в друга стая! Фитнес зала, художествено студио и всичко което ви хрумне, термо гаражната врата е първото нещо, от което се нуждаете.

6) Внимателно подбран дизайн и материал

Ламелите на нашите врати са изработени от алуминий, материал, който обикновено се използва за изолация поради това колко добре се справя с тази задача. Това, заедно с комбинацията от уплътнение, странични водачи и ефективен дизайн, помага да поддържате гаража си топъл. Дизайнът на нашите врати е резултат от нашите опитни дизайнери, които създадат едни от най-висококачествените гаражни врати на разумна цена.

За повече информация, вижте нашия сайт: sunnyroll.bg