fbpx НАЧАЛО » Blog » Сигурността на гаража и автоматизацията му са по-лесни, отколкото си мислите

Сигурността на гаража и автоматизацията му са по-лесни, отколкото си мислите

Представете си да живеете в дом, който е създаден да улесни живота ви. Когато става въпрос за интелигентни домове, хората често мислят за автоматизиране на вътрешността на дома си – дистанционно управление на отоплението, електрониката, щорите и др. Но знаете ли, че вашата гаражна врата също може да стане част от вашия интелигентен дом?

В тази статия ще ви покажем колко лесно е да автоматизирате гаражната си врата с някои модерни технологии за интелигентен дом, за да улесните ежедневния си живот.

Мога ли наистина да управлявам гаражната си врата със смартфона си?

Можете! Но първо ще ви трябва правилното оборудване. С автоматиката на Somfy и устройството им Tahoma, което ви позволява да контролирате огромна гама от продукти – включително и гаражна врата – от вашия смартфон.

След монтажа на охранителна ролетка или гаражна ролетна врата с ел. мотор ще трябва да изтеглите приложението Somfy и да свържете гаражната си врата към мрежата. Оттам имате бърз, директен контрол, което улеснява повече от всякога дистанционното им отваряне или затваряне, когато пожелаете.

Кои са Somfy?

Somfy са експертите в технологията за интелигентен дом. Те правят иновации от над 50 години, за да помогнат за улесняване на домашния живот на хората, и разполагат с широка гама от интелигентни продукти за дома, целящи да модернизират дома ви.

В Съни Блинд си партнираме със Somfy, за да предоставим услуги за автоматизация на дома за нашите продукти. Много от нашите клиенти се възползват от автоматизация и чрез интеграцията ел. мотори на щори, тенти, ролетки, врати с лидера в областта Somfy.